onder-menu
CBS De Rank
Boslaan 18
9591 BJ Onstwedde

t: 0599 331677
e: directie.cbsderank@sgperspectief.nl
i: www.derank-onstwedde.nl
KvK: 02078858

scholengroep-perspectief


KiVa
Samen maken we er
een fijne school van!


 

Ouderportaal

Ouderportaal
We vinden het van groot belang om de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend in de gaten te houden. Dit gebeurt d.m.v. observaties, methodegebonden toetsen en toetsen uit het leerlingvolgsysteem.
Op het gebied van rekenen, lezen en spelling worden de vorderingen van de kinderen gedurende hun hele schoolloopbaan bijgehouden d.m.v. Citotoetsen, die twee maal per jaar worden afgenomen. Deze toetsen uit het leerlingvolgsysteem geven aan hoe een kind presteert t.o.v. leeftijdgenoten en t.o.v. van zichzelf en of er voldoende individuele ontwikkeling is.
M.b.v. deze toetsgegevens, observaties en leerlingbesprekingen kan de school beslissingen nemen t.a.v. de voortgang van het onderwijsaanbod aan het kind.
U kunt de resultaten van uw kind(eren) altijd inzien middels Ouderportaal (http://ouders.parnassys.net). Heeft u geen inloggegevens of bent u ze kwijt? Een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. met een verzoek voor inloggegevens voor Ouderportaal is voldoende.

Parro
Daarnaast communiceert de leerkracht van de groep waar uw kind in zit d.m.v. Parro met de ouders. Parro is een app voor op uw mobiel of tablet en is gratis te downloaden in de Google Playstore of de Appstore. Heeft u nog geen koppelcode, is hij verlopen of bent u hem kwijt? Vraag of e-mail de leerkracht van uw kind voor een nieuwe. Let op: u moet een koppelcode aanvragen voor elke groep waarin u een kind heeft zitten. U kunt dus aan meerdere groepen gekoppeld worden.

Mocht u vragen hebben over Parro of Ouderportaal, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. .